GPS Android navigacija - Waze

Android aplikacije - Waze GPS Android navigacija

Waze predstavlja besplatnu GPS android navigaciju pomoću koje korisnik sam kreira kartu i uređuje već kreiranu. Pomoću Waze navigacije i društvene mreže, imate mogućnost da saznate momentalno stanje na putevima. Na primer, možete se informisati gde se dogodila saobraćajna nesreća, gde se izvode radovi na putu, ili gde se nalaze policijske patrole.

Izveštaj o stanju na putu, isključivo kreiraju sami korisnici Waze GPS Android aplikacije i na osnovu toga u značajnoj meri doprinose bezbednosti zajednice. Waze socijalna mreža danas u Srbiji broji preko 1.500 korisnika.Ovi korisnici su mapirali više od 150.000 km puteva širom Srbije. Takođe, imate mogućnosti da aktivno doprinosite mapiranju puta pomoću editora i na taj način prijavite eventualnu nezgodu ili radove na putu, ali i policijsku patrolu.

Android aplikacije - Waze navigacija i Facebook

Waze android aplikacija pored gore navedenog omogućava i povezivanje preko Facebook-a, kao i mogućnost da vidite kuda su krenuli vaši prijatelji. Takođe, vašim prijateljima možete poslati link do mape koja pokazuje vašu vožnju uživo, kao i vreme stizanja na određenu adresu.

Waze android aplikacija u ovom trenutku nema mogućnost offline mapiranja, ali uredno ih kešira. To  znači da će jednom pregledana mapa biti memorisana i snimljena u smart uređaj, što znači da korisnik neće morati ponovo da je skida.

Pošaljite Besplatan Upit