Aplikacija za “Hejtere” uskoro i na android platformi

Pored velikog broja aplikacija na android platformi, pokrenuta je i aplikacija "Hejter" koja korisnicima daje mogućnost da dislike-uju određeni sadržaj. Autor ove aplikacije je Džejk Benks koji smatra da će ova vrsta aplikacije u budućnosti biti mesto na kojem će korisnici ukazivati na stvari koje im se ne dopadaju sa ciljem da se promene.

"Hejter" funkcioniše tako što upload-ujete određenu sliku sa vašeg smart telefona I šerujete je, odnosno daje vam mogućnost da pratite objavljene slike drugih ljudi kao I da komentarišete iste

Ova aplikacija veoma podseća na Instagrama li Hejter ima potpuno drugačiju svrhu. Naime, ova android aplikacija omogućava korisniku da se ,na primer, slika u prepunom autobusu tokom vožnje I da na taj način pokaže koliko ne voli takvu situaciju.

Benks tvrdi da mu je želja da korisnici ove android aplikacije u budućnosti ukazuju na ono što im se ne dopada I da na taj način utiču na odgovorne ljude kako bi se takva stanja promenila.

Hejter nije jedinstvena aplikacija ove vrste, tj vid android aplikacije koja omogućuje korisniku da izrazi svoje nezadovoljstvo deleći ga sa drugima. Pored Hejtera, Enemigraf je aplikacija koja je lansirana od strane Facebook-a prošle godine. Ova aplikacija omogućava korisniku ove društvene mreže da se deklariše kao nečiji neprijatelj.

Benks kaže da je godinama,odnosno decenijama tokom svog rada u jednoj kompaniji koja se bavi izradom android apilacije I marketingom, razmišljao šta to nedostaje na društvenim mrežama.

Kao rezultat njegovog razmišljanja I rada upravo je aplikacija Hejter koja je pokrenuta jedino za iPhone a u narednih nekoliko meseci očekuje se da će biti dostupna I za telefone za android platformom.

 

 

 

Pošaljite Besplatan Upit