Android aplikacije kao uputstvo za skupštine stanara

Priručnik za skupštine stanara u obliku android aplikacije je novi projekat koji je razvijen u Gradskoj opštini Savski venac. Tačan naziv ove android aplikacije je „Priručnik za skupštine stambenih zgrada" . Aplikacija je besplatna, i može da se preuzme sa „Google Play"-a , a dostupna je svim platformama sa Android operativnim sistemom, tj. svim uređajima koji imaju mogućnost za korišćenje bilo koje android aplikacije.

Funkcija android aplikacije „Priručnik za skupštine stambenih zgrada"

Prema pisanju dnevnog lista Blic u tekstu " Priručnik za skupštine stanara preko android aplikacije " suština i funkcionalnost android aplikacije „Priručnik za skupštine stambenih zgrada" se ogleda u tome što će se na jednom mestu, i lako dostupne u aplikaciji nalaziti sve korisne informacije, pojašnjenja, sugestije, mišljenja, kao i niz korisnih vesti, preporuka i saveta, a sve namenjeno za pravilno i lakše funkcionisanje skupština stanara u stambenim zgradama. Aplikacija je namenjena kako licima na funkcijama u skupštinama stanara ( predsednik, blagajnik ), tako i svim ljudima koji žive u stambenoj zgradi.

Funkcionalnost same android aplikacije „Priručnik za skupštine stambenih zgrada" se ne može i ne treba ograničiti samo na opštinu Savski venac, već je ona korisna i za sve druge skupštine stanara u ostalim gradskim opštinama.

 

 

 

 

Pošaljite Besplatan Upit