Android aplikacija “Meni najbliža”- Podignite novac na najbližem bankomatu

Pored svoje, već postojeće aplikacije, "Meni najbliža", Komercijalna banka je lansirala novu aplikaciju za Windows Phone. Zamislite da ste u situaciji da vam je hitno potreban bankomat, a da ne znate gde se nalazi najbliži. Upravo pomoću ove android aplikacije moćićete brzo I jednostavno saznati lokaciju ekspozitura bilo koje banke u Srbiji.

Karakteristika ove android aplikacije jeste da pokazije rutu do odabranog bankomata ili ekspoziture kako za automobile tako I za pešake. Pored rute, aplikacija pokazuje I iznos deviznog kursa u svim bankama. Ukoliko vas telefon poseduje android operativni sistem, još jedna od pogodnosti jeste mogućnost upotrebe kreditnog kalkulatora za skoro sve vrste kredita uključujući I plan otplate.i instrukcije za plaćanje. U zavisnosti od toga na kom jeziku je podešen vaš operativni sistem telefona, aplikacija će se sama podesiti.

Klijentima Komercijalne banke biće omogućeno da korišćenjem ove aplikacije pozovu Call centar ili bilo koju filijalu banke kao I da stanje na svom računu provere putem SMS-a. Pored navedene android aplikacije, korisna aplikacija za sve klijente Komercijalne banke jeste svakako Kombank mBank. Ova android aplikacija omogućava sprovođenje finansijskih transakcija putem vašeg mobilnog telefona.

 

 

 

Pošaljite Besplatan Upit